World Media Development - Internet consultancy en ontwikkeling - For A Perfect Digital Media Experience!

Nederlandse VlagNederlands
 • Expertise
 • Nieuws
 • Profiel
 • Showcase
 • Werkwijze
 • Contact
 •  

  Home » Expertise
   
  Databases
  Als database gebruiken we voornamelijk MySQL. Deze open-source database heeft bijna alle features die dure commerciële varianten ook hebben en is daardoor zowel voor kleine als grote applicaties zeer goed te gebruiken.

  Bij het maken van een applicatie eerst een database model ontwikkelt dat als fundament voor de applicatie fungeert. Vanuit de database kan data op een relatief eenvoudige manier worden geexporteerd naar diverse bestandsformaten, waaronder Excel-, Word- en XML-documenten.

  EDI
  Electronic Data Interchange (EDI) is een standaard voor de elektronische uitwisseling van bepaalde bedrijfsdocumenten, zoals orders, rekeningen, en bepaalde berichten of bevestigingen. Het is een onderdeel van electronic commerce, met name bij het goederenvervoer. Omdat de betreffende documenten moeten voldoen aan bepaalde standaardsjablonen wordt het vooral gebruikt voor herhalende transacties.

  In het verleden hebben wij een webbased systeem ontwikkeld voor het afhandelen van orders die in EDI formaat werden ontvangen. Met de ervaring die wij hebben opgedaan kunnen wij ook u helpen.

  PHP
  PHP is een scripttaal, die hoofdzakelijk wordt gebruikt om op webservers dynamische webpagina's te creëren. PHP is in 1995 ontworpen en is sindsdien uitgegroeid tot een volwassen scripttaal die wereldwijd wordt gebruikt voor commerciële en niet-commerciële doeleinden.

  Aanvankelijk stonden de letters PHP voor Personal Home Page. Sinds PHP 3.0 is de betekenis een recursief acroniem geworden: "PHP: Hypertext Preprocessor". Deze naam geeft aan waar de taal meestal voor gebruikt wordt: informatie verwerken tot hypertext (meestal HTML en XHTML). In combinatie met een database als MySQL kunnen bijna alle gewenste internettoepassingen gerealiseerd worden.

  XML
  eXtensible Markup Language (XML) is een bepaalde manier om gegevens gestructureerd vast te leggen. Deze manier is gedefinieerd en mag iedereen gebruiken. Het is ontworpen om zowel door een programma als door een mens leesbaar te zijn. XML is niet alleen geschikt om gegevens in op te slaan maar wordt de laatste tijd ook meer en meer gebruikt om gegevens via het Internet te versturen.

  Onze expertise ligt voornamelijk besloten in de laatste genoemde optie: het versturen en ontvangen van gegevens via Internet. Met XML kan op een relatief eenvoudige manier interactie tussen meerdere servers tot stand worden gebracht.

   
  © Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden - World Media Development