World Media Development - Internet consultancy en ontwikkeling - For A Perfect Digital Media Experience!

Nederlandse VlagNederlands
 • Expertise
 • Nieuws
 • Profiel
 • Showcase
 • Werkwijze
 • Contact
 •  

  Home » Nieuws
   
  Permanent gesloten (02-04-2020)

  World Media Development is gesloten voor nieuwe klanten. Enkel voor bestaande klanten voeren wij nog onderhoud uit.

  Vakantie (30-05-2012)

  Wegens vakantie is World Media Development gesloten van 30 mei t/m 19 juni a.s.

  Vakantie (24-02-2011)

  Wegens voorjaarsvakantie is World Media Development gesloten van 19 maart t/m 27 maart a.s.

  Vakantie (21-07-2010)

  Wegens zomervakantie is World Media Development gesloten van 30 juli t/m 16 augustus a.s.

  Happyness Ootmarsum online (10-09-2008)

  In samenwerking met Twinsense Multimedia is vandaag de website van Happyness Ootmarsum gelanceerd.

  De website beschikt over een eigen webshop, waar klanten online kunnen winkelen.

  Deze webshop beschikt onder andere over een iDEAL betalingsmogelijkheid, zodat Nederlandse klanten snel en veilig online kunnen betalen met hun eigen bankrekening.

  Uiteraard kunnen de winkel eigenaren het productenaanbod zelf beheren middels een online beheergedeelte. Hier zijn ook alle bestellingen overzichtelijk in te zien.

  Update LockandLoad.nl (05-01-2008)

  Zoals eerder al aangekondigd hebben wij op de website van Lock & Load een iDEAL integratie verzorgd, dit keer betrof het ING iDEAL Basic. Sinds de integratie is dit meteen al de populairste betaalmogelijkheid.

  Naast de iDEAL integratie hebben wij ook enkele verbeteringen doorgevoerd die het bezoeken van de website nog aantrekkelijker maken. Zo is er meer informatie toegevoegd over alle merken in de collectie en is er specifieke maatinformatie beschikbaar voor de kleding.

  Als laatste hebben wij ook software geïnstalleerd voor het versturen van nieuwsbrieven. Dit betreft Newsletter Pro van Pilot Group Ltd. Gebruikers van de website die aangeven een nieuwsbrief te willen ontvangen worden automatisch gekoppeld aan dit nieuwsbrieven systeem, zodat de beheerder daar geen aandacht meer aan hoeft te besteden.

  Fotoalbum TTC De Belleman (26-12-2007)

  Vandaag hebben wij op de door ons gesponsorde website van Tafeltennisclub De Belleman in Zwartebroek (TTC De Belleman) een fotoalbum toegevoegd.

  Het fotoalbum is gebaseerd op de Picasa-webalbums van Google. Op het moment dat een foto aan het album wordt toegevoegd of verwijderd is deze wijziging direct zichtbaar op onze site. Tevens is het met Picasa eenvoudig om nieuwe mappen toe te voegen aan het album en bestaande mappen te beheren.

  Door de toevoeging van enkele opensource Javascripts is een overzichtelijk en prettig navigeerbaar fotoalbum ontstaan. Neem dus snel zelf een kijkje in het tafeltennis fotoalbum van TTC De Belleman.

  iDEAL implementaties (19-12-2007)

  Via één van onze klanten hebben we voor een tweetal websites (drukkerij, wijnhandel) een iDEAL integratie verzorgd binnen de al bestaande op de open-source osCommerce software gebaseerde internetshops.

  Het betrof hier een ING iDEAL Advanced en een Rabobank iDEAL Lite installatie. In het verleden hebben we al eens een ING iDEAL Basic installatie verzorgd, waardoor we de implementatie snel en zonder overlast voor de reguliere bezoekers konden realiseren.

  Met iDEAL kunnen Nederlandse consumenten veilig en snel betalen via hun account voor internetbankieren bij één van de volgende banken: ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank.

  Op korte termijn gaan wij op de door ons ontwikkelde website LockandLoad.nl ook een iDEAL integratie verzorgen, dit keer betreft het ING iDEAL Basic.

  Heeft u ook interesse in een toevoeging van iDEAL aan de betalingsmogelijkheden op uw website of vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Website LockandLoad.nl online (09-10-2007)

  Vandaag is de website LockandLoad.nl online gegaan. De meertalig uitgevoerde website (Engels- en Nederlandstalig) is het online verlengstuk van de in Utrecht gevestigde concept store Lock & Load. Naast een groot deel van het winkelaanbod met exclusieve schoenen en mode, treft de bezoeker ook een weblog aan waar hij/zij op de hoogte wordt gehouden van de laatste trends.

  Wij verzorgden net als bij de Skinners.nl website de techniek en het omzetten van het grafisch ontwerp in een werkende website.

  De eigenaren van Lock & Load hebben ook nu weer bijna onbegrensde mogelijkheden om de content van de website aan te passen.

  Website Skinners.nl online (18-07-2007)

  Deze week is de website Skinners.nl online gegaan. In deze Engels- en Nederlandstalige webshop kunnen klanten terechten voor zogenaamde skins of skinners. Dit zijn stickers waarmee apparaten als een gamecontroller of een laptop verfraaid kunnen worden.

  World Media Development verzorgde het gehele technische gedeelte evenals het omzetten van het grafisch ontwerp in een werkende website.

  Zoals gebruikelijk is bijna alle content te beheren door de eigenaar van de website. Categoriën, producten en nieuws kan naar wens gewijzigd, toegevoegd of verwijderd worden.

  Bezoek PHP Bootcamp (02-06-2007)

  Vandaag hebben wij het door Dutch Open Projects georganiseerde PHP Bootcamp bezocht. Op een mooie locatie in een bosrijke omgeving hebben wij een nuttige en leerzame dag gehad.

  Het bootcamp bestond uit een drietal lezingen door gerenommeerde (hoofd)ontwikkelaars van de open source PHP frameworks Joomla!, Symfony en Zend framework. De opgedane kennis kan goed gebruikt worden bij de ontwikkeling van toekomstige applicaties.

  Voor meer informatie kunt u de PHP Bootcamp website bezoeken.

  iDEAL implementatie (02-02-2007)

  Nadat wij eind december vorig jaar al een totaal vernieuwde website opleverden voor alternatief kledinglabel D-Cent Clothing, hebben wij nu ook de betaalmogelijkheden in de online D-Cent shop uitgebreid.

  Door toevoeging van iDEAL als betaalmethode kunnen Nederlandse klanten die een rekening hebben bij ABN Amro bank, Fortis bank, ING bank, Postbank, Rabobank of SNS bank veilig en eenvoudig online betalen.

  Wij wensen u een voorspoedig 2007! (30-12-2006)

  World Media Development wenst eenieder een bijzonder voorspoedig 2007!

  Ook in het nieuwe jaar staan wij weer klaar voor al uw uitdagingen op het gebied van ICT en internet.

  Nieuwjaarskaart

  Nieuwe website D-Cent Clothing online! (23-12-2006)

  Onlangs is de website van het hippe kledinglabel D-Cent Clothing compleet gerestyled.

  Het nieuwe design werd ontworpen door designstudio 126A. World Media Development tekende voor het technische gedeelte en de implementatie van het design.

  De functionaliteit werd uitgebreid en verbeterd. Zo werd er een weblog systeem geïntegreerd en werd er een zogenaamd vote-system ontwikkeld.

  Met de website heeft het kledinglabel niet alleen een eigen plek op internet, maar wordt er ook gebruik gemaakt van de e-commerce mogelijkheden die het internet biedt.

  Zend PHP Certification traject succesvol afgerond (15-11-2006)

  Vandaag, 15 november 2006, heeft het team van World Media Development het Zend Certification examen met succes afgelegd. Vanaf heden mogen wij ons dan ook officieel Zend Certified Engineer noemen.

  Uiteraard zijn wij erg trots op dit resultaat. Met de vergaarde kennis zullen wij u nog beter van dienst kunnen zijn bij het ontwikkelen van internettoepassingen. Wilt u meer weten, dan kunt u altijd contact opnemen.

  Start Zend PHP Certification traject (17-10-2006)

  Het team van World Media Development is onlangs gestart met de voorbereidingen voor de Zend PHP certificering.

  In november zal er een examen worden afgelegd, waarna wij, bij positief resultaat, officieel Zend PHP certified zijn.

  Door middel van deze certificering willen wij ons team nog verder professionaliseren op het gebied van PHP, zodat de ontwikkeling van internetapplicaties nog beter wordt dan het momenteel al is.

  Vernieuwde website online (14-10-2006)

  Na enkele weken ontwerpen en programmeren is de vernieuwde website online!

  De website is binnenkort ook beschikbaar in het Engels, zodat ook onze internationale bezoekers de juiste informatie kunnen vinden.

  Uiteraard hopen we dat u alle gewenste informatie kan vinden op de website. Indien dit niet het geval is, kunt u ons altijd een e-mail sturen: info@world-media.nl.

  Website Always Action Uitzendbureau klaar! (04-07-2006)

  Vandaag is de door ons ontwikkelde website van Always Action Uitzendbureau online gegaan.

  Bij het ontwikkelen van de website is gekozen voor een heldere, overzichtelijke layout in de huiskleur van het bedrijf. Op de website treft de bezoeker zowel algemene informatie over het bedrijf aan alsook een aantal actuele vacatures. Deze vacatures kunnen eenvoudig beheerd worden door medewerkers van Always Action Uitzendbureau.

  U kunt zelf een kijkje nemen op de website van Always Action Uitzendbureau: http://www.alwaysaction.nl
   
  © Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden - World Media Development