World Media Development - Internet consultancy en ontwikkeling - For A Perfect Digital Media Experience!

Nederlandse VlagNederlands
 • Expertise
 • Nieuws
 • Profiel
 • Showcase
 • Werkwijze
 • Contact
 •  

  Home » Werkwijze
   
  Werkwijze
  Afhankelijk van de door u gekozen dienst / het door u gekozen product beginnen we met een inventarisatie van uw wensen. Hierbij gaan wij niet alleen in op de gewenste mogelijkheden, maar kijken we ook naar de achterliggende redenen en zoeken we naar een oplossing die een zo goed mogelijke integratie met de bestaande bedrijfsprocessen garandeert.

  Hierna zullen onze specialisten zich bezighouden met het opzetten van functionele ontwerpen die in overleg met u als klant worden bijgeschaaft, totdat ze voldoen aan de verwachtingen.

  Zodra het ontwerp gedeelte is afgerond, gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de applicatie. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen die gemaakt zijn. Ook is het vaak mogelijk om online delen van de applicatie in te zien en eventueel te testen.

  Op het moment dat wij de applicatie ontwikkeld hebben, begint het testgedeelte. Hierbij wordt de applicatie intensief getest op allerlei mogelijke vormen van gewenst en ongewenst gebruik. Aangezien veiligheid en stabiliteit belangrijke kenmerken van een goede applicatie zijn, wordt op deze punten intensief getest.

  Nu het testen voltooid is en de laatste bugs zijn verwijderd, wordt de implementatie een feit. World Media Development begeleidt de complete implementatie van de nieuwe applicatie, zodat u er zonder problemen mee kunt werken.

  Na een succesvolle implementatie is het altijd mogelijk dat er toch nog kleine foutjes opduiken die tijdens het testen niet zijn opgemerkt. Daarnaast is het mogelijk dat u als klant de applicatie wilt uitbreiden met extra functionaliteiten of bestaande functionaliteiten wilt wijzigen. In deze gevallen kunt u altijd bij World Media Development terecht. Wij zorgen ervoor dat de applicatie doet wat er van verwacht wordt.
   
  © Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden - World Media Development